СЕРВИЗ НА СААБ В ГРАД ПЛОВДИВ

Автосервизът на фирма „Ник Ауто 7“ ЕООД в град Пловдив извършва основен ремонт на двигателя на СААБ, ремонт на коростната кутия на СААБ, както и на всякакви текущи ремонти на всички модели СААБ.


ДИАГНОСТИКА НА СААБ В ПЛОВДИВ

Сервиз Ник Ауто Пловдив разполага със специализиран уред за диагностика на всички модели на СААБ. Нашите квалифицирани моньори ще извършат щателна проверка на цялостното състояние на Вашия СААБ, преди да преминат към ремонт, рециклиране или смяна на повредените части или детайли.

Ние работим бързо и качествено и гарантираме с дългогодишния си професионален опит в ремонта на марката СААБ и с безупрената си репутация!


РЕЦИКЛИРАНЕ НА ТУРБО НА СААБ

Сервиз „Ник Ауто“, гр. Пловдив извършва диагностика и ремонт на турбокомпресори на СААБ, както и рециклиране или смяна на турбото на всички модели на СААБ. Фирма „Ник Ауто 7“ ЕООД е официален представил на най-реномирания сервиз за цялостно рециклиране на турбокомпресори в България.

Ние ще свалим турбото на Вашия СААБ, ще го изпратим за рециклиране и ще го монтираме обратно с гаранция. Всичко това само за броени дни!


ТУНИНГ НА СААБ В ГРАД ПЛОВДИВ

Автосервиз „Ник Ауто“ в град Пловдив извършва чип тунинг на СААБ за повишаване на мощността и икономичността на Вашия автомобил, както и тунинг на интериора и екстериора.