СЕРВИЗ НА ОПЕЛ В ГРАД ПЛОВДИВ

Автосервизът на фирма „Ник Ауто 7“ ЕООД в град Пловдив извършва основен ремонт на двигателя на Опел, ремонт на скоростната кутия на Опел, както и на всякакви текущи ремонти на всички модели Опел. Нашите професионалисти са работили в оторизиран сервиз на Опел.


ДИАГНОСТИКА НА ОПЕЛ В ПЛОВДИВ

Сервиз Ник Ауто Пловдив разполага със специализиран уред за диагностика на всички модели на Опел. Нашите квалифицирани моньори ще извършат щателна проверка на цялостното състояние на Вашия Опел, преди да преминат към ремонт, рециклиране или смяна на повредените части или детайли.

Ние работим бързо и качествено и гарантираме с дългогодишния си професионален опит в ремонта на марката Опел и с безупрената си репутация!


РЕЦИКЛИРАНЕ НА ТУЛБО НА ОПЕЛ

Сервиз „Ник Ауто“, гр. Пловдив извършва диагностика и ремонт на турбокомпресори на Опел, както и рециклиране или смяна на турбото на всички модели на Опел. Фирма „Ник Ауто 7“ ЕООД е официален представил на най-реномирания сервиз за цялостно рециклиране на турбокомпресори в България.

Ние ще свалим турбото на Вашия Опел, ще го изпратим за рециклиране и ще го монтираме обратно с гаранция. Всичко това само за броени дни!


ТУНИНГ НА ОПЕЛ В ГРАД ПЛОВДИВ

Автосервиз „Ник Ауто“ в град Пловдив извършва чип тунинг на Опел за повишаване на мощността и икономичността на Вашия автомобил, както и тунинг на интериора и екстериора.